Storia, singurul loc pentru informațiile despre creditare de care ai nevoie

Poți conta pe Storia și când vine vorba de informații despre creditul ipotecar pentru casa ta. Cu sprijin de la specialiștii KIWI Finance, îți explicăm în detaliu tot ce presupune obținerea finanțării, pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie când vine vorba de casa ta.

9 februarie 2022

Creditul ipotecar – avans, mituri, adevăruri

Creditul ipotecar este o noțiune în jurul căreia circulă extrem de multe mituri, provenite din utilizarea unor surse de informare incorecte și din frica de necunoscut. Vorbim despre noțiuni financiare, deci nu este fizică cuantică. Nimic ce un expert un creditare nu poate explica într-un limbaj simplu și familar.  Procesul de achiziție poate părea unul …

Vezi articolul

Cele mai populare

7 aprilie 2021

Ce drepturi ai atunci când iei un credit

Vezi articolul
7 aprilie 2021

Ce este DAE: cum se calculează, care este rolul său și ce include

Vezi articolul
7 aprilie 2021

Ce este și cum funcționează Centrala Riscului de Credit

Vezi articolul
7 aprilie 2021

Imobiliarele în 2021: impactul pandemiei și evoluția pieței

Vezi articolul

Pe Storia găsești case simplu si rapid

Intră pe Storia și vezi cele mai bune anunțuri de locuințe. Am strâns un portofoliu larg de propuneri axate pe nevoile tale. Nu rata nicio ofertă!

Calculator de rate KIWI Finance

Intră pe calculatorul de rate pe care ți l-am pregătit și vezi cam ce rată ai putea avea la creditul pe care ți-l dorești.
Calculează acum

Întrebări frecvente, răspunsuri eficiente

Nu lăsăm nicio întrebare fără răspuns. Urmează-ne.

Ce e un broker de credite ipotecare?
Un broker de credite este un expert în produse și servicii financiare care analizează situația ta financiară și compară ofertele de la mai multe bănci până le găsește pe cele care se potrivesc cerințelor și nevoilor tale. Așa te ajută să găsești creditul ipotecar, de nevoi personale, de construcție sau oferta de refinanțare potrivită pe termen lung. Totul fără costuri pentru tine.
Cu ce mă ajută un broker de credite?
Vrei un credit potrivit, rapid? Brokerul reduce timpul pentru că are acces la mai multe bănci, știe mecanismele și limbajul bancar, iar obiectivul lui este să fie îndeplinit obiectivul tău: să primești creditul de care ai nevoie cât mai repede. Nu ai timp să cercetezi singur toate tipurile de împrumuturi și ofertele bancare din piață? Brokerul este expertul care compară ofertele bancare și asistă tot procesul și relația cu băncile. Efortul tău este simplificat, iar succesul susținut.
Cât costă serviciile unui broker de credite?
Serviciile sunt 100% GRATUITE pentru tine.
Cum găsesc un broker de credite aproape de mine?
Partenerii nostri KIWI Finance sunt și partenerii tăi. Găsește un profesionist aproape de tine, completează formularul de contact și un broker KIWI Finance te sună în max. 24h.
Pe ce durată se face un credit ipotecar?
Creditul ipotecar se poate derula pe o perioadă de la câțiva ani și poate ajunge până la o perioadă de rambursare de 35 de ani. Atenție: Termenul mai mare de plată nu aduce neapărat mai mult confort la rambursare - aici intervin recomandările valoroase ale brokerului, în raport cu situația ta financiară și planurile tale de viitor.
Cât mă costă un credit ipotecar?
Nu există nici un cost suplimentar prevăzut pentru a lucra cu un broker de credite. Serviciile acestuia sunt 100% gratuite, deci vei plăti doar pentru credit. Rata dobânzii este cel mai important cost, însă nu trebuie ignorate nici comisioanele.

Încă mai ai întrebări?

Pentru asta suntem aici 😊 Completează formularul de contact și vei primi răspunsuri personalizate și suport dedicat de la un specialist KIWI Finance disponibil 24/7 pentru tine.