KIWI Finance este brokerul de credite cu cea mai îndelungată experiență pe piața din România.

Dacă până acum băncile iți spuneau ce condiții trebuie să îndeplinești, noi îți găsim acum banca din România care îndeplinește condițiile tale. KIWI Finance este Membru al Asociației Române a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.), prima asociație profesională a companiilor de brokeraj de credite din România.

Înființată în 2003, compania a ajuns să exceleze în segmentul creditării ipotecare

200+
Brokeri colaboratori
1.35mil €
Valoarea creditelor intermediate
9
Bănci partenere
190
Oferte analizate în vederea găsirii celor mai bune variante

Brokerii KIWI Finance sunt alături de clienți de la începutul procesului de creditare și până la sfârșit

După ce propun soluția financiară cea mai avantajoasă, aceștia pregătesc dosarul de credit și țin legătura cu banca și terțele părți implicate.

În plus, clienții KIWI Finance beneficiază și de sprijinul departamentului de procesare și al celui juridic pentru a economisi timp și efort în procesul de creditare.

Calculator de rate KIWI Finance

Intră pe calculatorul de rate pe care ți l-am pregătit și vezi cam ce rată ai putea avea la creditul pe care ți-l dorești.
Calculează acum

Întrebări frecvente, răspunsuri eficiente

Nu lăsăm nicio întrebare fără răspuns. Urmează-ne.

Ce e un broker de credite ipotecare?
Un broker de credite este un expert în produse și servicii financiare care analizează situația ta financiară și compară ofertele de la mai multe bănci până le găsește pe cele care se potrivesc cerințelor și nevoilor tale. Așa te ajută să găsești creditul ipotecar, de nevoi personale, de construcție sau oferta de refinanțare potrivită pe termen lung. Totul fără costuri pentru tine.
Cu ce mă ajută un broker de credite?
Vrei un credit potrivit, rapid? Brokerul reduce timpul pentru că are acces la mai multe bănci, știe mecanismele și limbajul bancar, iar obiectivul lui este să fie îndeplinit obiectivul tău: să primești creditul de care ai nevoie cât mai repede. Nu ai timp să cercetezi singur toate tipurile de împrumuturi și ofertele bancare din piață? Brokerul este expertul care compară ofertele bancare și asistă tot procesul și relația cu băncile. Efortul tău este simplificat, iar succesul susținut.
Cât costă serviciile unui broker de credite?
Serviciile sunt 100% GRATUITE pentru tine.
Cum găsesc un broker de credite aproape de mine?
Partenerii nostri KIWI Finance sunt și partenerii tăi. Găsește un profesionist aproape de tine, completează formularul de contact și un broker KIWI Finance te sună în max. 24h.
Pe ce durată se face un credit ipotecar?
Creditul ipotecar se poate derula pe o perioadă de la câțiva ani și poate ajunge până la o perioadă de rambursare de 35 de ani. Atenție: Termenul mai mare de plată nu aduce neapărat mai mult confort la rambursare - aici intervin recomandările valoroase ale brokerului, în raport cu situația ta financiară și planurile tale de viitor.
Cât mă costă un credit ipotecar?
Nu există nici un cost suplimentar prevăzut pentru a lucra cu un broker de credite. Serviciile acestuia sunt 100% gratuite, deci vei plăti doar pentru credit. Rata dobânzii este cel mai important cost, însă nu trebuie ignorate nici comisioanele.

Încă mai ai întrebări?

Pentru asta suntem aici 😊 Completează formularul de contact și vei primi răspunsuri personalizate și suport dedicat de la un specialist KIWI Finance disponibil 24/7 pentru tine.

Cele mai noi articole

9 februarie 2022

Creditul ipotecar – avans, mituri, adevăruri

Vezi articolul
8 februarie 2022

Obținerea unui credit bancar cu ajutorul unui codebitor: ce trebuie să știi

Vezi articolul
7 februarie 2022

Bănci care acordă credite cu venituri din străinătate 2022 – oportunități de finanțare

Vezi articolul
27 ianuarie 2022

Ce sunt locuințele verzi. Cum obții un credit verde pentru casă

Vezi articolul
2 decembrie 2021

Ce este o simulare de credit și ce trebuie să știi despre metoda de calcul

Vezi articolul